maanantai 20. lokakuuta 2014

OOTD MUINAISHISTORIASTA

Moikka!
Pakko sanoo että mä en tykkää näistä kuvista yhtään, mutta tämä asu on ihanan rento ja yksinkertainen. Pitkään mietin että julkaisenko mä näitä kuvia ollenkaan.

Tuo päivä oli sateinen, ja hiukset sitten muuttuikin minuutissa pörröiseksi karvakasaksi... :D

Kengät on Elloksen lastenosastolta, neule H&M:stä kuten myös tuo t-paita. Yhdessä kuvassa vilahtaa myös Rukan sadetakki, jonka mä (äiti siis) hankin  (hankki) Prismasta. Voin sanoa että on kyllä ollut nappiostos!

Kuvauspaikkana toimi mulle ja Sofialle molemmille täysin uusi oivallus meidän vanhan ja tutun reitin varrelta. Elämä voi muuttua kun aukaisee silmänsä...


_DSC0439

_DSC0415

_DSC0397

_DSC0372

_DSC0362

_DSC0427

_DSC0407


6 kommenttia:

  1. Ihana ja rennon näköinen asu! :) ja voi että , sä oot kyllä niin kaunis ja sulla on niin ihanat hiukset! <3

    VastaaPoista
  2. Moi, emmi!:) täällä kirjottelee samanikäinen tyttö. Voin sanoa sulle, että sun blogi on ihana, ihan kuin säkin. Oot kaunis. Juuri tuollaisena kuin olet. Usko mua:) kirjoitit, että sait negatiivisia kommetteja jos et postaa. Rakastan sun postauksii, mutta ymmärrän myös jos niitä ei tuu. Sulla on muutakin elämää kuin blogi ja niin sen kuuluukin olla:-) älä välitä negatiivisista kommenteista, ne on joltain ihmisiltä, joita sun ei tartte millään tavalla yrittää miellyttää. Postaustahdin määräät ja eikä sitä tartte kellekkään perustella. Joskus voi olla iha hyvä hengittää ja "unohtaa" blogi hetkeksi. Oot tärkeä ja jatkan sun blogin lukemista:) tsemppii myös vipoon lukiovuoteen!:) *halaus* sinulle ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kommentti! Voin kyllä sanoo että tuo tauko teki meikäläiselle terää! :) se on jännä miten vaivihkaa ne kommentit vaikuttaa, vaikka antaisikin mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos :)

      Poista
  3. Postaustahdin määräät sä* :D

    VastaaPoista

Vain asialliset kommentit hyväksytään! Sähköpostia voi laittaa osoitteeseen emmievek@outlook.com